ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ

"Διαχρονικά με απασχολούν έννοιες του επέκεινα, μνήμης, σχέσεων. Η παρουσία αυτών των εννοιών λειτουργεί και αποτυπώνεται στην ζωή και πολλές φορές όχι με λογική μορφή. Οι μορφές ζώων, ανθρώπων σε φιγούρες που συχνά δεν είναι ακριβώς ανθρώπινες ενώ κάποιες περιπτώσεις είναι ανθρωπόμορφα ζώα ή το αντίστροφο κατά κάποιο τρόπο εμφανίζονται σε σκηνές ονείρου με συμβολικό τρόπο αλλά και σε θέση αφύπνισης.

Επίσης σ αυτή τη περίοδο δουλειάς μου εμπεριέχεται αρκετά η ιδέα του νεκρικού πορτραίτου με την διαφορά ότι εδώ το πορτραίτο δημιουργείται χωρίς μοντέλο.

Χρησιμοποιήθηκε μελάνι ακρυλικά, ξυλομπογιές, σε απλά χαρτιά και καμβάδες. Συνέχειά της αποτελεί η επόμενη περίοδος που χρησιμοποιούνται περισσότερο ακρυλικά χρώματα σε καμβάδες ενώ επιτελείται επιζωγραφική σε αφίσες του δρόμου ή σε χαρτιά ανακυκλώσιμα με την ίδια γραφή και αντιμετώπιση.

Συνεχίζεται κι εδώ η δουλειά που βασίζεται πάντα στα ίδια πνευματικά υλικά, έννοιες και αναζητήσεις με έντονη επιρροή συγχρόνως του παρόντος χρόνου- άχρονου. Η σχέση των όντων έρχεται σαν απάντηση σαν αρχή και τέλος κάθε αγωνίας.

Τα έργα τριών διαστάσεων είναι της αυτής λογικής δομούνται με διάφορα υλικά με κυρίαρχο το νήμα και το ξύλο.

Θεωρώ ότι η έρευνα σε ζωή και τέχνη συμπορεύονται και ωθούν να «βρεις» μέσω του αλλόκοτου του λογικού και του παράλογου , μια αρχή .."